Le Moderne - Sentiero

Sentiero este o vopsea de interior decorativă din seria Antiche Terre linie Fiorentine acordata la tendinţele actuale de design. Este disponibil în două culori de bază diferite, Maple şi Mimosa, şi oferă o selecţie largă de opţiuni unic decorative care poate umple orice cameră de eleganta. Diferite efecte pot fi realizate în funcţie de alegerea culorilor Culorile tind spre albastru şi turcoaz transmitând un sentiment de lumină şi armonie, în timp ce nuante cum ar fi gri deschis si bej evoca o senzaţie de bunăstare şi vibraţii pozitive; stralucirea de rosu, portocaliu şi galben strălucitor stimulează şi mai mult căldura interioară. Sentiero îmbunătăţeşte, de asemenea, sentimentul de adâncime şi multidimensionalitate de un anumit spaţiu. Rezultatul este un decor cu adevărat modern, unică şi în armonie cu ultimele tendinţe în design interior.
produs nou
1, Caracteristici - CLICK AICI PENTRU DETALII

Caracteristici

Sentiero este noua gama pentru decor intterior din gama Antiche Terre Fiorentine , aparţinând familiei Le Moderne. Complet pe bază de apă, aerisit, ecologic şi produs cu o alegere atentă a materiilor prime, se prezintă două baze diferite: o prima conţinând elemente colorate de galben şi negru colorate, a doua cu portocaliu şi roşu.
 Ciclul de decorare prevede aplicarea pe un perete care are o bază de alb ATF şi apoi răspândit peste ea două straturi a bazei de neutru ales adăugată cu 1 toner ATF ca în catalog, cu o spatula de plastic. Pentru a obţine o culoare mai profundă este posibil să se culoare albă baza ATF cu 2 tonere ATF de aceeaşi culoare, alese pentru a culoarea de bază. De asemenea, este posibil să se aplice produsul doar un singur strat, obtinând un efect mai agresiv şi utilizarea de mai puţin var, în acest caz baza de ATF (albe sau colorate), interacţionează în stratul decorativ. Pentru a obţine un rezultat excelent, baza ATF trebuie să fie aplicat cu o perie, o rolă, sau spray cu compresor corespunzătoare. Două straturi se recomandă, primul diluat cu apa 20-25%, iar al doilea cu 15-20%.

Aplicarea produsului finisare pot fi efectuate prin folosirea unei mistrii de plastic gri, o mistrie din oţel inoxidabil, cu o spatulă de plastic ATF, şi cu o perie mica in punctele cele mai dificile. Probele de culoare în acest catalog au fost imprimate în sistem real sistem care permite reproduceri tactile şi vizuale. Acestea sunt cele mai similare cu decoraţiunile originale, dar trebuie să luaţi în considerare caracterul orientativ.

Probele au fost obţinute aplicarea a două straturi de decor pe baza de culoare albă ATF cu o spatula de plastic gri, se amestecă toner pentru un 2.5litri bază neutre.
produs nou
0, Pregătire și aplicare - CLICK AICI PENTRU DETALII

Pregătire și aplicare

Antiche Terre Fiorentine - Sentiero Înainte de a începe operaţia de decorare, asiguraţi-vă că baza de culoare albă ATF este complet uscat. Se toarnă tonerul ales în baza neutră aleasă de dvs. şi se amestecă bine sau un mixer mecanic până când cele două sunt bine omogenizate, fara a sparge floculii. Folosind o spatula de plastic-gri se procedează la răspândirea primul strat de decor, într-o manieră care să acopere un colţ de perete. Operatia se va face prin aplicarea unei presiuni discrete pe mistrie. În acest fel, o parte din floccules care sunt prezente în bază va rupe, eliberând culoarea lor, care va uni cu culoarea de toner, formând nuante placute. In urma acestui proces, daca se doreşte, se poate aplica şi al doilea strat, similar.
produs nou

Contact

SHOWROOM SOS.CHITILEI NR 176
Orar: L-V: 8:00 - 17:00
S : 8:00-12:00

Tel: 021-667.60.54~ 0733.681.606
Fax: 021-667.60.54
email: office@candis.ro
Adresa: Sos CHITILEI nr 176; Bucuresti, sector 1
COMPLEX EXPO TOP CONSTRUCT MILITARI
Orar: L-V 9:00 - 17:00
S: 9:00-12:00

Tel: 021-444.25.90 ~ 0733.681.610 ~ 0722.231.353
Fax: 021-444.25.90
email: office@candis.ro
Adresa: str. Valea Cascadelor, complex EXPO CONSTRUCT stand G2; Bucuresti , sect .6
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
Cod verificare code  
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.