Le Classiche - L’Originale

L’Originale, din gama Antiche Terre Fiorentine, a revoluţionat lumea vopselelor decorative.
De peste 10 ani această serie stabileşte trendul culorilor utilizate în spatiile interioare.
L'Originale ia din frumusetea estetica a Renaşterii şi o adaptează la nevoile lumii contemporane cu proceduri de aplicare care pot fi stăpânite de către oricine. Este un produs ecologic obţinut din oxizi de răşini naturale de calitate superioară într-o soluţie pe bază de apă; insuflă viaţă în fiecare cameră, datorită efectele extraordinare pe care va va permite sa creati o varietate infinită de combinatii de culori.
Lasa-ti imaginatia libera şi umple casa ta cu senzaţii noi interesante: vei fi surprins şi încântat !
produs nou
0, Caracteristici - CLICK AICI PENTRU DETALII

Caracteristici

Originale ATF este un decor al Antiche Terre Fiorentine - Candis, aparţinând familiei Le Classiche.

Aerisit şi ecologic, compozitia are la bază eco-oxizi de răşini naturale, de o calitate tehnologica foarte ridicata, într-o soluţie apoasă. Ciclul de decorare prevede aplicarea pe perete a unui fond alb ATF şi peste aceasta, cu o spatulă, se răspândeşte Originale ATF, la care s-a adăugat toner ATF pentru a obţine nuanţa dorita. Alternativ, este posibil să adăugaţi tonere ATF şi la baza de culoare albă.

Pentru cele mai bune rezultate, fondul ATF trebuie să fie aplicat cu o pensula, rola, pulverizare sau cu un compresor dedicat.

Vă recomandăm aplicarea a două straturi, primul diluat cu apa la 20-25%, al doilea 15-20%. Este posibil să utilizaţi tonere ATF reduse la un sfert sau la jumatate.
produs nou
0, Pregătire și aplicare - CLICK AICI PENTRU DETALII

Pregătire și aplicare

Înainte de a începe, asiguraţi-vă că baza de culoare albă ATF este complet uscat.

Se toarnă tonerul ales în cutia de Originale ATF şi se amestecă bine cu o spatulă sau cu un malaxor mecanic până când cele două componente sunt complet amestecate.

Folosind o pensula Candis ATF, se aplică prin răspândire, in direcţii alternative şi în cruce, pe o suprafata de 1-2 metri pătraţi, uniformizând cu o perie uscată.

Dupa aproximativ 5-10 minute, neteziţi cu o spatulă ATF Candis pentru a obţine efectul final.

Continuaţi urmând aceeaşi procedură.
produs nou

Contact

SHOWROOM SOS.CHITILEI NR 176
Orar: L-V: 8:00 - 17:00
S : 8:00-12:00

Tel: 021-667.60.54~ 0733.681.606
Fax: 021-667.60.54
email: office@candis.ro
Adresa: Sos CHITILEI nr 176; Bucuresti, sector 1
COMPLEX EXPO TOP CONSTRUCT MILITARI
Orar: L-V 9:00 - 17:00
S: 9:00-12:00

Tel: 021-444.25.90 ~ 0733.681.610 ~ 0722.231.353
Fax: 021-444.25.90
email: office@candis.ro
Adresa: str. Valea Cascadelor, complex EXPO CONSTRUCT stand G2; Bucuresti , sect .6

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/parche80/public_html/candis.ro/functii-xbuild.php on line 4

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/parche80/public_html/candis.ro/functii-xbuild.php on line 7
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
Cod verificare code  
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.