Le Etniche - Etnika

Etnika este o linie de decor Antiche Terre Fiorentine caracterizate prin efecte delicate de refracţie a lumini, clarobscurul atmosferic şi adâncime de culoare realizate prin utilizarea de răşini speciale pe bază de apă şi de materii prime naturale. Ecologice şi lavabile seria Etnika este disponibila în şapte baze diferite: Bronz Cupru etnic flamand, antic de aur, aur Renasterii, rosu pur, argint şi lumină de argint antic. Este suficient un strat de perie pentru a avea un efect decorativ frumos. Cu toate acestea, dacă doriţi să obţineţi potenţialului său estetic complet, de îndată ce începe să se usuce vopseaua, suprafaţa trebuie frecată cu o spatula de plastic specială Candis. Efectul este magic şi va da peretiilor casei tale un aspect matasos, iar la simţ asemanator cu o catifea!
produs nou
0, Caracteristici - CLICK AICI PENTRU DETALII

Caracteristici

Etnika este o linie de decor Antiche Terre Fiorentine Candis al familiei Etnice. Ecologice şi lavabile, se caracterizează prin utilizarea răşinilor pe bază de apă şi materiale speciale naturale pentru a crea efecte delicate de refracţie lumină. Se compune în special din micro-particule, care genereaz[ efecte de lumină-întuneric,la atingere au un aspect mătăsos şi senzaţie de catifelat.
Etnika este disponibil în următoarele finisaje: bronz, etnice, flamand de cupru, aur antic, renascentiste aur, argint pur rosu, vechi de argint şi de lumină.
Ciclul de decorare prevede aplicarea de perete pe un soclu-bază alb ATF, peste care se răspândeşte cu pensulă sau spatulă Etnika ATF în amestec cu toner în tipul şi cantitatea indicată în catalog. În plus, pentru a obţine o culoare mai profundă, albul ATF de bază poate fi colorat şi el cu toner acelaşi ATF, ales pentru decorarea finală, în proporţie de 1 toner pentru fiecare 2.5 litri. Tipul de finisaj pe care îl alegeţi determină tipul de toner care va fi amestecat cu fundal alb, adică: cupru si bronz etnic flamandă - nr 1 toner 44 ; pentru staniu alb - antic de aur şi argint antic - 1 nr toner 36 ;pentru staniu alb - Renaştere de Aur - nr 1 toner 38; pentru staniu alb - pur rosu - 1 ; Nici un toner 43 pentru staniu alb.
Finisajul argintiu luminos, are nevoie de culoarea de fundal alb. Pentru cele mai bune rezultate, alb ATF ar trebui să fie aplicat cu o pensula, rola, pulverizare sau cu un compresor dedicat.
Vă recomandăm aplicarea a două straturi, prima diluare cu apa la 20-25%, al doilea 15-20%.
produs nou
0, Pregătire și aplicare - CLICK AICI PENTRU DETALII

Pregătire și aplicare

Antiche Terre Fiorentine - Etnika, pregătirea Înainte de decorare, asiguraţi-vă că alb ATF, anterior aplicat pe perete este uscat. Se toarnă tonerul ales în cutie de Etnika şi se amestecă cu precizie cu o spatulă sau cu un malaxor mecanic până când cele două sunt complet amestecate. Folosind o perie Candis ATF se procedează la decorare, prin miscari alternative, incrucişate pe o suprafaţă de 1-2 mp. Efectul caracteristic lumină-întuneric este obţinut prin trecerea peste decor din nou cu o perie de descărcare sau se poate accentua cu o spatulă ATF Candis. Finalizarea procesului de decorare a peretelui urmează aceeaşi procedură.
produs nou

Contact

SHOWROOM SOS.CHITILEI NR 176
Orar: L-V: 8:00 - 17:00
S : 8:00-12:00

Tel: 021-667.60.54~ 0733.681.606
Fax: 021-667.60.54
email: office@candis.ro
Adresa: Sos CHITILEI nr 176; Bucuresti, sector 1
COMPLEX EXPO TOP CONSTRUCT MILITARI
Orar: L-V 9:00 - 17:00
S: 9:00-12:00

Tel: 021-444.25.90 ~ 0733.681.610 ~ 0722.231.353
Fax: 021-444.25.90
email: office@candis.ro
Adresa: str. Valea Cascadelor, complex EXPO CONSTRUCT stand G2; Bucuresti , sect .6
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
Cod verificare code  
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.